Om No.3
Hair & Beauty Studio

No.3 HAIR &
BEAUTY STUDIO

Professionel frisør i vejle

Vi er 4 selvstændige frisører med den 4-årige uddannelse og kæmpe kærlighed til skønhedsbranchen. Vi stræber efter at give vores kunder en personlig og professionel oplevelse, med vejledning og forkælelse efter behov.

Maria Engel Indehaver af Engel Beautystudio.

altid dine behov
i centrum

TEAMET

Maria Engel

Frisør, Lash Lift Ekspert & Extensions Specialist

Maria er salonens ejer. Med 5 års erfaring i branchen er hun nu i i nye lokaler som selvstændig frisør og Lash Lift ekspert. Maria er en passioneret og dedikeret frisør, som altid bestræber sig på at sætte kundens ønsker i forreste række, samtidig med, at hun sætter en stor ære i at levere et godt stykke håndværk. Maria er perfektionist og brænder for at lave lækkert hår, der passer præcis til dig!

Maj Pedersen

Frisør & Extension Specialist

Maj leverer velvære og kvalitet. Her får du ekstra tips og tricks med hjem. Som kunde hos Maj vil du opleve at det er de små detaljer der gør den store forskel. Udover frisør uddannelsen er Maj også uddannet makeupartist på United Makeup Academy i 2011. Maj har over 14 års erfaring i skønhedsbranchen, tidligere har hun blandt andet også arbejdet hos Cha Cha Cha i Hellerup, Dennis Knudsens Style Team og Nicci Welsh Style Team.

Vil du vide mere?

Du er altid mere end velkommen til, at give os et kald eller stikke hovedet forbi.
Hvis du vil se vores ledige tider eller ønsker, at booke en tid, så brug knappen nedenfor.

KONTAKT OS

+45 22528060

Følg os

HER BOR VI

Kalkbrænderivej 3
Vejle 7100

Skriv til os